HERLEV TENNISKLUB
ONLINE BOOKING
Information

Velkommen til Herlev Tennisklubs On-line banebooking
Nyt banereservationssystem 

Herlev Tennisklub har opdateret sit reservationssystem til nyeste udgave, der er et rent web-baseret system hosted hos Globus Data. Du vil nu opleve, at betjeningen på klubterminal og på hjemme PC er næsten ens, således at du ikke skal betjene systemet forskelligt afhængigt af, hvor du er.

I forbindelse med systemomlægningen har bestyrelsen besluttet, at alle baner fremover er heltimesbaner, således at det i forbindelse med banereservationer til træning og holdkampe, samt til arrangementer i al almindelighed, ikke er nødvendigt at booke ekstra halve timer, for at få puslespillet til at gå op.

Vi håber, at I tager vel imod det nye system. Venligst meld til Webmaster@herlevtennis.dk hvis du finder fejl eller uhensigtsmæssige tekster, så tingene kan blive rettede.

Venlig hilsen
WebmasterSåledes logger du ind 

Standard login består af medlemsnummer og loginkode som er de 4 første cifre i dit personnummer + første bogstav i for- og efternavn
Du kan selv ændre loginkoden. Har du glemt din kode, kan du maile til support@herlevtennis.dk.

WebmasterTrådløst netværk (WiFi) til brug for medlemmer 

Klubbens trådløse netværk er åbent for klubbens medlemmer, sålededes at spillene kan anvende deres bærbare PC'er og mobiltelefoner til at surfe på internettet, når de ikke spiller tennis.
Du kan se din netværkskode under "Netværkskode" når du er logget ind..

Venlig hilsen
WebmasterOnline HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Nye medlemmer bedes henvende sig til medlem@herlevtennis.dk | CVR: 12276028